1.Arckezelések

Tisztitó kezelések, tinikezelések, frissítő relax kezelések kabinrendszerben.

Hatóanyagai: teafaolaj, kollagén, Q10, ampulák, Eviamin, oxigén, alga, retinol, kaviár, + Férfi termékcsalád

2.Gyantázások depilflax patronos gyantával illetve kényes területeken koronggyantával

3.Tartós szempilla és szemöldökfestés

4.Gépi kezelések

  • Rádiófrekvenciás kezelés

A kezelés kisimítja a ráncokat és a mimika vonalakat, megszünteti a petyhüdtségét, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi. Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy aktiválja a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával, illetve eredeti állapotukba való visszarendeződéssel liftinghatást érünk el.

  • Hidroabráziós kezelés

A mechanikai gépi peelingezés formája. Gyulladt bőrök kezelésére is alkalmas, mivel intenzív hámlasztó hatása van, de emellett kíméletes a bőrrel, . A mikrodermabárziónál sokkal finomabb mechanikai peeling, mely után tisztává, üdévé válik a bőr.

  • Hideg-meleg arcvasalás

A meleg hatására a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. a bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben beszívódnak. Ezután rögtön a hideg éri a bőrfelszínt, így a nagy hőmérséklet-különbség hatására az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett „hatóanyag csapda” effektus áll be.

  • VIO kezelés

Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás.

  • Mikrodermabrázió kezelés

A mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás) jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés eltávolítja az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkenhetnek a bőrhibák.

  • Ultrahangos kezelés

Az ultranag rezgések a felszíni szaruréteg az epidermisz és dermisz sejtjeit rezgeti szét, ezáltal a hatóanyag jobban bejut a bőr mélyebb rétegeibe, amellett, hogy további termikus és mechanikai hatást is kivált.

  • Oxytech kezelés

A kezelés során 3 funkció van kombinálva, melynek segítségével akár egy óra alatt elérhető a vendég arcának mélytisztítása, oxigenizálása, hatóanyag pótlása és hidratálása. A géphez tartozó nátrium-hidrogén-karbonát kapszulák segítségével szén-dioxid segítségével tudjuk a hámlasztás, energetizálás, oxigenizálást ellátni. Ezt követően a Tripolár Rádiófrekvencia feszesítő fejjel nyújtunk vendégünknek egy igen intenzív lifting kezelést, a ráncok mélységének csökkentése céljából.

Az árjegyzékünk IDE kattintva megtekinthető!