Szalonunk Esztergom központjában a Kossuth Lajos utca 6. szám alatt található. Szolgáltatásainkat magas szakmai színvonalon ,a legmodernebb gépekkel,és hatóanyagokkal végezzük. Kellemes, nyugodt környezetben várjuk kikapcsolódni, szépülni vágyó vendégeinket. A bőr típusának megfelelő kezelések sikerességét a LANECHE termékek kiváló minősége garantálja.

Cégfilozófia

A Lanèche cég 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai temékek gyártása terén és a tapasztalatok birtokában a modern bőrápolás legújabb ismeretei és a hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb újítások vezettek el olyan bőrápoló család kidolgozásához, amely a legjobb eredményeket nyújtja.

Miért pont a LANÈCHE ?

A Lanèche termékek összetevőinek eredete garantált, hatásuk tudományo- san bizonyított.
A Lanèche termékek sajátossága a kettős hatás: nem csak kívülről befelé juttatja a bőrvédő, tápláló hatóanyagokat, hanem ösztönzi a bőrt saját belső mechanizmusainak helyreállítására.
A Lanèche nemcsak bőrápoló készlettel rendelkezik, hanem egyedülálló Innovációs Szépségápoló Programmal is: személyre szóló kezelési tervekkel, melyekkel a vendég bőre csúcsformába hozható.
A teljes gyártási folyamat és csomagolás megfelel az európai szabályoknak és irányelveknek, a termékek Magyarországon regisztráltak, egészségügyi engedéllyel rendelkeznek. „76/768/EEC”

Személyes bemutatkozás

ALBERTINÉ FARNADY MÁRIA: MESTERKOZMETIKUS, okl. SMINKTETOVÁLÓ, LINERGIST

Szakmai gyakorlat évei után 1976–ban Budapesten sikeres mestervizsgát tett. Ezt követően megnyitotta Esztergom belvárosában az első szalonját , melyben 1990-ig dolgozott.

2006-tól Engelbrechtné Alberti Eszter (+3620/540 1457) várja a szépülni vágyó vendégeket.

Kozmetikai szalon: Esztergom Kossuth Lajos utca 6.